Bastard film

Bastard produktion har alltid arbetet med film inom ramen för våra föreställningar. Både som integrerade delar av själva föreställningarna och som redskap under processen eller som manus. Vi gör även mer fristående filmer. Här är några av våra tidigare och pågående projekt inom film.

Hemsjuka

Hemsjuka är vårt nästa filmprojekt med beräknad premiär i slutet av 2022. Just nu befinner vi oss i förproduktion och manusskrivande. Hemsjuka är ursprungligen en teataterföreställning som vi nu arbetar om till film.

ARBETSPROV HEMSJUKA

Detta är ett arbetsprov för Hemsjuka av Sandra Medina o Andreas Bagge med insatser av flera personers skådespelare insatser och medverkan i intervju form under residens på Konstnärsnämden genom dansprogrammet.

Detta är inte ett förslag på hur filmen kommer se ut utan
en del av research på innehåll och form. Vi ser det som diskussions material och information när vi nu arbetar fram vår hybridform.

Vid frågor kontakta oss
medina.s.sandra@gmail.com

De outryckta

Under november-december 2021 spelar vi in de sista scenerna i Bastards första längre film De outryckta. Se ett tidigt råklipp av filmen nedan.

Measured Moments Rörelsearkiv

Här är några filmer från förproduktion och researcharbete för några av våra föreställningar som Measured moment, Skulle du vilja se den här föreställningen och Svensk Norm.