Allt du önskar

hemsida_1920x1080-3
Premiär 21 oktober
Denna höst bjuder Bastardproduktion tillsammans med Unga Klara på Allt du önskar. En föreställning om drömmars kraft med och för mellanstadieelever och uppåt.
Allt du önskar är ett arbete som Bastardproduktion initierat och nu förverkligar i samarbete med Unga Klara och i regi av Anne Jonsson.
Obs föreställningen spelas framförallt för skolor kl 12, oftast finns det plats för andra och det går att köpa bljett direkt i kassan.
1-4  november, 12 november samt 2 december ges offentliga föreställningar.
Välkomna!

Medverkande: Lisen Rosell, Nicklas Wedin, Sandra Medina och Yarien Rodriguez
Koncept och idé: Bastardproduktion
Regissör: Anne Jonsson
Dramatiker/dramaturg: Talajeh Nasiri
Koreograf: Sandra Medina
Film och ljus: Daniel Andersson
Scenografi- & kostymkonsult: Erika Magnusson
Ljuddesigner: Foad Arbabi

 

Hur ser vår tids dröm ut och varför?

I projektet Drömmarna skapar och spelar vi tillsammans med 11-åringar en föreställning om vår tids dröm. Vi utgår från Nina Björks bok Lyckliga i alla sina dagar om hur kravet på ekonomisk tillväxt smyger sig in i våra drömmar om hur vi vill vara människor.

En visuell scenkonstföreställning för alla från 11 år och uppåt. Drömmarnas enorma kraft och hjärtats bultande önskningar släpps lösa samtidigt som vi undersöker den individuella och kollektiva drömmen – vår tids dröm och dess styrning.

 

Skanningsbild-31

 

Det konstnärliga arbetet påbörjades 2015 då BP drivit workshops kring drömmars kraft och vad som påverkar drömmar, med elever från mellanstadiet i Stockholms kommun, återkommande samarbetspartner har vi haft i Kista bibliotek.  Med stöd av: Konstnärsnämnden, Stockholms Kulturförvaltning, Innovativ kultur och Gålöstiftelsen.